Categorii de cursuri: Educationale

Academy+ Moldova

(English) Academy+Moldova este un proiect lansat de Fundația Youth Development for Innovation (y4i) în baza licenței Ecole 42 Paris pentru a oferi educație alternativă și gratuită în IT tinerilor din Republica Moldova.

Creative Robotics

Fundația Youth Development for Innovation a lansat un nou proiect “Creative Robotics”, asumându-și astfel demersul promovării şi susţinerii unei alternative educaţionale moderne, funcţionale şi eficiente. Cu o investiție din partea StarNet de peste 6000 de euro în echipamente, cursurile de robotică lansate acum la Creative Robotics,  vin ca o alternativă care sparge tiparul clasic, oferind […]

Cursuri de limbă ENGLEZĂ și GERMANĂ

Noi învestim în educația viitoarei generații! Iată de ce în cadrul Fundației a fost lansat proiectul Youth for Education, unde tinerii învață limba engleză și germană cu profesori calificați, după un program complex de studii.

Curs de limbă engleză/Pregătire pentru BAC

Pentru majoritatea examenul de Bacalaureat este o adevărată provocare, pentru că nu doar trebuie să-ți ții în frâu emoțiile, dar și să fii ferm convins în propriile cunoștințe pentru a-l susține.

IT PENTRU BAC

Tinerii care au ales informatica pentru examenul de Bacalaureat sunt cu adevărat inteligenți, de aceea susținem tinerii specialiști în devenire prin oferirea gratuită a cursurilor de pregătire pentru BAC. Lecțiile demarează de la finele lunii ianuarie și durează până în luna mai, derulându-se o dată pe săptămână în ziua de sâmbătă, de la 9:00 până […]

iNET Academy Moldova

iNET Moldova este prima Academie din RM care oferă posibilitate de a deveni un network engineer de succes în doar 2 ani.