Business Kids

Durata cursului 3 luni
Participanți 20
Locația Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”).
DESCRIEREA CURSULUI

Despre curs: Afacerile mari încep de mici! Pentru că niciodată nu e prea devreme pentru copii să învețe despre principiile de bază ale afacerilor și beneficiile antreprenoriatului.

Obiectivul educațional al acestui curs este să le oferim copiilor instrumente și strategii ce pot fi utilizate pentru a acumula o experiență valoroasă în domeniul începerii, conducerii și dezvoltării unei afaceri, toate adaptate la vârsta și abilitățile lor.

Prin metode ușor de înțeles și o abordare creativă, le vom dezvălui copiilor tehnici esențiale care au un impact puternic și pozitiv asupra abilităților acestora de a înțelege lumea afacerilor.

Vârsta: 8 – 14 ani
Preț: 600 lei / lună;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Telefon de contact: +373 78 354 262;
Link pentru înregistrare: AICI.

Pe parcursul acestui curs copiii vor învăța:
– Ce înseamnă banii?
– Cum facem primii bani?
– Conceptul de antreprenor
– Tipurile de Business
– Marketingul afacerilor
– Resurse umane
– Parteneriate
– Companii existente
– Inițierea unei afaceri fictive

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?
– Mediu prietenos și sigur – Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
– Lucru în echipă – Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
– Monitorizarea progresului – După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
– Grupe în funcție de vârstă și abilități – Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
– Atenție la detalii – Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
– Feedback constant – Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
– Gadget-uri de ultimă generație – Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Mai multe detalii despre programele de instruire și noutățile Fundației Y4I pot fi găsite pe pagina de Facebook, expediind la office@y4i.eu sau apelând la numărul de telefon: 022 000 044.