Public Speaking Superstar

Durata cursului 3 LUNI
Participanți 20
Locația Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”).
DESCRIEREA CURSULUI

Despre curs: Vorbitul în public se învață! Indiferent dacă cei mici vor susține o prezentare în fața colegilor și a profesorilor sau vor să povestească într-un cadru restrâns, prietenilor sau familei, despre o întâmplare la care au luat parte, copiii trebuie să vorbească cu încredere, fără emoții distructive, entuziaști și bine dispuși pentru a atrage atenția asupra lor și asupra mesajului pe care doresc să îl transmită.

Vârsta: 8 – 14 ani
Preț: 600 lei / lună;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Telefon de contact: +373 78 354 262;
Link pentru înregistrare: AICI.

Cum se desfășoară cursul: Programul este structurat pe parcursul a 6 lecții în cadrul cărora copiii vor învață cum să își construiască discursul și cum să aplice tehnici de oratorie potrivite pentru vârsta lor în cadrul prezentărilor pe care le vor susține la scoală sau în alte împrejurări.

Cursul este practic și se concentreza pe aplicații de public speaking și exerciții de concentrare și respirație, de creativitatate, improvizație și de gestionare a emoțiilor. Copiii vor analiza discursuri de tip text si video și vor concluziona care sunt aspectele care conduc la elaborarea și susținerea unui discurs de care audienta își va aminti cu plăcere.

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?
– Mediu prietenos și sigur – Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
– Lucru în echipă – Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
– Monitorizarea progresului – După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
– Grupe în funcție de vârstă și abilități – Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
– Atenție la detalii – Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
– Feedback constant – Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
– Gadget-uri de ultimă generație – Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Mai multe detalii despre programele de instruire și noutățile Fundației Y4I pot fi găsite pe pagina de Facebook, expediind la office@y4i.eu sau apelând la numărul de telefon: 022 000 044.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.