Donează rechizite școlare pentru un copil sărac!

Fundația Youth Development for Innovation, Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși lansează o campanie crowdfunding ce are drept scop ajutorarea copiilor care provin din familii social-vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare.

Ce putem face acum pentru a aduce o rază de bucurie acestor copii? Există 2 posibilități de a susține micii prichindei. Una, e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar gătit de voi, ori să susțineți proiectul financiar pe platformă Sprijina.md, AICI. Fiecare donator va primi un reportaj foto-video pentru transparența proiectului.

Dacă îți dorești să pregătești ghiozdanul de sine stătător, atunci trebuie să știi care sunt lucrurile de importanță majoră ce trebuie să le conțină.

Deci: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și tot ce îți mai poftește inima.

Campania se va desfășura în perioada 01 iunie – 27 august 2019 și sperăm cu ajutorul oamenilor super faini, să colectăm suma de 100 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase.

Echipa Fundația ”Youth Development for Innovation” partajează spiritul caritabil şi Vă îndemnăm să ne unim puterile pentru a realiza în comunitate cât mai multe fapte bune.

Educația este cea mai sigură cale de a scăpa de sărăcie. Ajută-ne să creștem un viitor prosper!

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul +373 22 000 044 (tastați butonul 4).