(Română) Academy+ Moldova

Duration Time 42 luni
Participants 100
Location Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Columna, nr. 170.
Course Features
Academy+ Moldova oferă studii gratuite și de calitate, de nivel internațional. Ecole 42 este cotata în top 10 școli IT din lume. Abilitățile de programare sunt riguros testate în procesul de selecție.
Procesul de învățare este fără profesori, în baza proiectelor practice individuale sau în grup, ceea ce permite dezvoltarea multilaterală a tinerilor nu doar în domeniul programării, dar și a lucrului în echipă.
Studiile la Academy+ Moldova pot fi făcute în paralel cu cele de la instituțiile de învățământ sau combinate cu un job, pentru că accesul la sala de studii este non-stop, nu există orar de studii, vă faceți individual graficul de frecvență.
Programul de studii flexibil, astfel încât studentul poate schimba domeniul de specializare pe parcursul studiilor.
Spațiul de studii dotat cu 80 calculatoare Apple iMac de ultima generație, spațiu de recreere cu beanbag-uri și spațiu amenajat ca bucătărie cu acces 24/7.
După doar un an de studii tinerii pot face stagierea la companiile-partenere și se pot angaja la muncă.
Suplimentar la studiile în programare, oferim cursuri de dezvoltare personală, a soft skills, care includ: comunicare, retorică, time management, elaborare CV, prezentare la interviu, cursuri de limbi străine etc.
Lunar organizăm întâlniri cu experți IT locali, regionali sau internaționali, pentru a-și impărtăși experiența lor cu tinerii.
Course Content

Sorry, this entry is only available in Romanian.

2 Comments

  1. Buna ziua eu as vrea sa invat informatica onlain

Leave a Comment

Your email address will not be published.