Învăță prin practică la prima școală gratuită de IT din Moldova, Academy+Plus!

Academy+Plus este unica școală ce oferă studii gratuite în diverse direcții IT utilizând cele mai noi tehnologii. Datorită procesului unic de învățământ, în mai puțin de un an poți să devii un programator apt de a fi integrat în lucru.

Acest proces este creat și implementat cu succes de către cea mai inovativă scoală franceză IT „Ecole 42”. Studiul este bazat pe principiul „Învăță prin practică”. Școala nu e organizată pe ani, ci pe niveluri. Nivelul 21 e cel maxim, însă după 6 luni de formare, poți obține nivelul 7, suficient pentru a ți se oferi un internship ce deschide oportunități de angajare într-o companie.

Unicitatea Academy+ constă în faptul că orice persoană, indiferent de calificarea anterioară, nivelul de studii și vârstă are oportunitatea de a-și face studiile aici. Acest fapt permite o interacțiune între studenți de vârstă diferită, în condiții de egalitate, ceea ce dezvoltă capacități interpersonale și sociale ample.

În plus, studenții pot să își aleagă singuri domeniul de programare în care vor să persevereze, astfel specializându-se rapid pe domeniul respectiv. Săptămânal se fac workshop-uri în care sunt reiterate concepte din Cursus 42, sau le sunt prezentate noțiuni noi care să-i ajute în optimizarea codului lor, și să le extindă arealul de unelte pe care pot să le folosească.

Prin modelul de învățare autonom, în combinație cu peer-to-peer learning Academy+Moldova facilitează o transformare rapidă a studenților Academy+ în specialiști IT, pregătiți multilateral pentru angajare.

Avantaje unice:

  • Studii gratuite
  • Acces 24/7
  • Profesori = mentori
  • Testare quadro-direcţională
  • Învăţare colaborativă
  • Dezvoltare 3 domenii: tehnic, business, comportamental

Dacă ești pasionat de programare și ți-ar plăcea o carieră în IT, grăbește-te să te înscrii AICI, locurile sunt limitate!

Aventura ta în cariera IT poate începe acum, trebuie doar să aplici on-line și să treci cu succes testele, iar dacă ești selectat te așteaptă 28 de zile intense cu exerciții zilnice, examene săptămânale, proiecte individuale ori de grup.

Mai multe detalii: academyplus.md, la adresa de email: info@academyplus.md sau la numărul de contact: +373 22 000 044.

Academy+Moldova este lansată de Fundația IT Moldova în parteneriat cu Academy+Plus Cluj-Napoca și École 42 din Paris.