Mobiasbancă – Groupe Société Générale, susţine studiile pasionaţilor de IT

Mobiasbancă investește în educația de calitate și susține pasionații de tehnologii informaționale (elevi, studenți, lotul olimpic) să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale și să-și realizeze ideile inovatoare. În acest sens, recent a încheiat un parteneriat de colaborare cu Fundația ”Youth Development for Innovation”.

Astfel, banca s-a angajat să susțină evenimentele organizate de Fundație, care vor facilita accesul tinerilor la cursuri de formare în domeniul tehnologiilor informaționale, vor contribui la creșterea unei noi generații de antreprenori și la dezvoltarea abilităților lor profesionale.

”Decizia de a sprijini activitățile Fundației a survenit ca un gest firesc, de încurajare a actualilor și a potențialilor beneficiari de cursuri gratuite de IT să penetreze acest domeniu ghidați de profesioniști, într-un spațiu înalt digitalizat. Credem în forța tehnologiilor informaționale de a schimba în bine societatea, de a crea oportunități profesionale și antreprenoriale multiple tinerilor pasionați de IT”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă.