Nistor Lazar
Project Manager
Educația

Nistor Lazar este o inspiraţie. După ce veţi citi puţin despre el, veţi înţelege de ce spunem asta. Pe lângă funcția deținută în cadrul Fundației Youth Development for Innovation, Nistor a investit foarte mult și în dezvoltarea sectorului ONG din Moldova. Între 2016 și 2018, a pus bazele ONG-ului Comunitatea Tinerilor Ambitioși din Moldova, al cărui lider este, şi pe bună dreptate, pentru că un lider trebuie să fie un exemplu pentru cei care îl urmează.

Nistor Lazar este licențiat al Facultății Finanțe și Bănci și deține un Master în Managementul marketingului. Are diplome peste diplome şi merite peste merite, atât de multe, încât vom enumera doar câteva: Diplomă pentru cel mai bun student al Moldovei în cadrul concursului național ,,Burse de Merit – 2015”,Premiul ,,Personalitatea” pentru ,,Cel mai bun absolvent a anului 2016”; Diplomă  de Absolvent de Onoare al ASEM, promoția 2016.

Să fie lector la ASEM și să predea marketing, să înființeze o Comunitate a Tinerilor Ambițioși, care să aducă împreună tinerii talentați ai Moldovei, să reprezinte societatea civilă în cadrul Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret – asta poate Nistor.

Știe că există o singură modalitate de a obține rezultate frumoase, mai ales în domeniul de tineret, – să iubești oamenii și să faci ceea ce faci cu multă pasiune.  Astăzi, Nistor este Project Manager în cadrul Fundației. Aici, reușește să combine cel mai bine experiența pe care o are cu o echipă profesionistă şi dezvoltă, împreună, activități și servicii care vin în sprijinul comunității.

Tânărul are un motto care îl ghidează mereu, în orice ar face: “Acțiunile noastre de zi cu zi ne definesc viitorul”.